Bookmark and Share     Sitemap
 


Lejebetingelser for udstyr lejet hos festvognen


Lejet udstyr må under ingen omstændigheder flyttes fra den aftalte adresse, eller fremlejes uden udlejers skriftlige godkendelse.

Udlejningsperioden er den periode, hvor maskinen er hos lejer, dette skal forstås sådan at man lejer et produkt for minimum et døgn af gangen. Ved længere lejeperiode kan der aftales en fast pris.

Slush-ice maskiner
Der må under ingen omstændigheder bruges uautoriseret slushice-koncentrat. Det vil sige, at der skal bruges det koncentrat, der købes af udlejer.

Popcornmaskiner
Der må under ingen omstændigheder bruges uautoriseret olie, salt eller majs i popcornmaskinen. Det vil sige, at der skal bruges de produkter, der købes af udlejer.  

Ansvar
Lejer er i perioden ansvarlig for enhver skade og bortkomst af de lejede maskiner, også selvom den er hændelig. Lejer er pligtig til at forsikre det lejede herimod (tjek evt. om indbo-forsikring skulle dække.) Eventuelle skader skal anmeldes til udlejer omgående, uanset dag og tidspunkt.

Ved udlejning til privatpersoner, opkræves kr. 1.000,- pr. maskine i depositum. Ved afhentning/levering erlægges hele lejen og depositummet.

Ved manglende rengøring af maskinerne trækkes kr. 500,- fra depositummet.

Afbestilling af reserverede maskiner kan normalt ske 14 dage før 1. lejedag. Ved afbestilling senere end 14 dage før 1. lejedag, tilfalder 50% af lejebeløbet udlejer. Bliver der ikke betalt for bestilt udstyr, kan udlejer kræve hele lejebeløbet indbetalt, inden lejer igen kan leje en maskine.

Tilbagelevering af det lejede inden udløbet af den aftalte lejeperiode, vil ikke berettige lejer til nedsættelse af lejen, medmindre dette forekommer skriftligt.

Ved leje skal der fremlægges billede identifikation og lejeren skal være over 18 år.

Lejer skriver under på, og er indforstået med ovenstående betingelser.

Fætter Gufs Pølsevogne | CVR: 14536701 | Mimosevej 4, 3650 Ølstykke  | Tlf.: 29 45 45 45 | info@festvognen.dk