Bookmark and Share     Sitemap
 

Vi tilbyder


Vi tilpasser os din fest og dine behov

Uanset om det er festmad til en konfirmation eller natmad til et bryllup, der er tale om, er en pølsevogn fra Festvognen på én gang et festligt og praktisk indslag til enhver form for fest. Pølser spreder ganske enkelt godt humør. Ingen lejlighed er for lille, og ingen er for stor.

Det smarte ved en pølsevogn er, at den kan flyttes på et øjeblik og samtidig er fuldstændig selvforsynende. Den er således uafhængig af strøm- og vandforsyning og er let at stille op, når den festlige lejlighed skydes i gang.
Festvognen tilpasser sig den individuelle fest. Ved ikke at knytte sig til en fast leverandør, har Festvognen desuden altid mulighed for at vælge de bedste produkter, fra et større netværk af leverandører. Og det giver naturligvis også kunderne mulighed for at sammen sætte præcis det udvalg de ønsker.

Vælg selv sortimentet

Et almindeligt sortiment tæller alt fra ristede pølser og frankfurtere til otte slags hotdogs. Og skulle man have specielle ønsker klares det let. Det eneste man lige skal huske, er at bestille sine specialønsker i god tid. Jo tidligere man booker sin pølsevogn, desto større er muligheden for at sammensætte et udvalg, der passer på en prik til ens ønsker og behov.

Udbyg festen med popcorn, slush-ice og hoppeborge

Selvom det naturligvis er pølserne, der er i centrum, er Festvognen leveringsdygtig i meget mere en det. Sortimentet tæller alt fra popcorn og candyfloss til slush-ice. Og skulle man have lyst til at udvide festen med en hoppeborg, lader det sig også nemt arrangere.

Festvognen er således en oplagt alliance, når der skal skabes uforglemmelige oplevelser. Uanset om kalenderen viser bryllup, firmafest, rejsegilde eller den runde fødselsdag.
Fætter Gufs Pølsevogne | CVR: 14536701 | Mimosevej 4, 3650 Ølstykke  | Tlf.: 29 45 45 45 | info@festvognen.dk